A Netriport.hu hírportálról

A Netriport olyan orgánum, amely a hírportál és az internetes újságok közé sorolja magát. Nem akar a hírversenyben részt venni, illetve nem a hírek mennyiségére, hanem a témák feldolgozási módjára koncentrál. Elsősorban összegző, értelmező, az olvasót eligazító riportokat, interjúkat és elemzéseket közöl, emellett természetesen friss hírekkel is szolgál. A Netriport gondolkodásmódjában más, mint a többi hasonló portál. Meggyőződésünk, hogy bulvár hírek nélkül is lehet olvasnivalót adni, és helye van az interneten egy tartalmas „közszolgálati” portálnak is. A Netriport.hu szerkesztősége fontosnak tartja az elgondolkodtatást és persze azt, hogy kreatív, az olvasó számára kényelmes szolgáltatásokat nyújtson látogatóinak.

2008. október 20., hétfő

Október 23-án tizenhat kiemelt fokozatú rendezvényOrszágosan 722 rendezvényt jelentettek be az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmá

Országosan 722 rendezvényt jelentettek be az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából; az október 22-24 között tartandó rendezvények közül 23-at kiemelt kockázatúnak minősített a rendőrség - közölte Samu István, az ORFK rendészeti főigazgatója. A rendőrség kapott olyan jelzéseket, amelyek arra utalnak, hogy egyes rendezvények békés jellegét szeretnék megzavarni, ezért a budapesti rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el október 22-25 között a főváros egész területére: a rendőrök a rendezvények környezetében igazoltathatnak, átvizsgálhatják a ruházatot és a gépjárműveket. A belvárosban 22-én és 23-án jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani, több út és tér lesz lezárva.

Teljes cikk